SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

27/04/2017 - Barboek : Wandelen en stappen in Barbóék

Trek jij ook geregeld je wandelschoenen aan? Of zou je dat al eens vaker willen doen? Noteer dan alvast donderdag 27 april in je agenda, want wij schotelen je dan een heus wandelprogramma voor: een wandeling door Leuven (beperkt aantal plaatsen) en een heerlijke avond over stappen en wandelen, met uitgebreide aandacht voor wandelboeken
Om 17.30 uur maken we aan de hand van Ineke Vander Aa een wandeling door Leuven. Als auteur van het boek De Lichtekooi van Loven laat ze ons op anderhalf uur op een heel originele manier kennismaken met bijzondere hoekjes van Leuven, waarna we hier samen een boterham eten. (Prijs voor de wandeling én de boterham is 10 euro.) Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus inschrijven op info@barboek.be is een must.
Om 20 uur praten we in onze ruimte achteraan over trekken en wandelen. Ervaren wandelgids Tjeu Tijskens licht ons toe hoe je best een rugzak pakt, pelgrimstapper Aster Kalogrias vertelt ons waarom pelgrimages zo boeiend zijn, en Ineke Vander Aa spreekt over haar boek De Lichtekooi van Loven. Barbóék zorgt natuurlijk voor een uitgebreid assortiment wandel- en stapboeken.

Aanmelden kan via  info@barboek.be. Tot dan!

Afspraak : Donderdag 27 april om 17.3Ou.bij Barboek, Schrijnmakersstraat 17, Leuven, 016 58 03 68

Oudere berichten

Meer berichten