SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

30/11/2017 - Boekenhof : Boekerware voor de Warmste Week!

Lezen for Life:

Lezen for Life is een initiatief van Iedereen Leest en de Confituur Boekhandels. We willen lezers oproepen zich te verenigen voor het goede doel.

Iedereen kan meedoen met de actie! Scholen, bibliotheken, gezinnen ... kortom: alle lezers.

De opbrengst gaat naar geregistreerde doelen van Music for Life die zich met taal, lezen en leesbevordering bezig houden. 

De eerste editie vorig jaar is zeer succesvol afsloten met meer dan 11.000 euro op de teller. We hebben besloten om dit jaar een tweede editie te organiseren met als ambitie: het bedrag van vorig jaar te overtreffen!

De peter en meter voor dit jaar zijn: actrice, columniste en auteur Katrijn Van Bouwel en acteur en cabaretier Johan Petit. Zij volgen Eva Mouton en Christophe Vekeman op als gezichten van de actie.

www.iedereenleest.be

Wat doet Boekenhof:

Een boekerware kan zich richten op elk genre en op elke leeftijdscategorie. Voor Lezen for Life richt ik mij tot volwassenen met als genre kinderboeken. Met de kerstperiode in aantocht is het een goed moment om je cadeau's te verzamelen.

Per leeftijd stel ik een mooi assortiment samen. Terwijl je geniet van een drankje hoef je maar te kiezen met welk boek je je kleine vriend(in) kan plezieren.

10% van de opbrengst wordt geschonken aan Lezen for Life

Inschrijven: boekenhof.b@gmail.com

Je kanLezen for life ook steunen door een mooie Eva Mouton potlood en bladwijzer te kopen ter waarde van € 2.00

Afspraak : Donderdag 30 november om 20u. bij Boekenhof, Wolffaertshoflaan 10, Aartselaar, 03 887 64 13

Oudere berichten

Meer berichten