SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

12/12/2017 - Boekhandel De Reyghere : Dag van de Onafhankelijke Boekhandel meet Marcel Möring

Geen betere dag om onze favoriete auteurs uit te nodigen dan 12 december. Sinds 2012 vieren we op die datum de dag van de onafhankelijke boekhandel met onze collega's van Confituur.

Voor de gelegenheid zochten we naar een auteur wiens recentste boek op verscheidene van onze teamleden een diepe indruk heeft gemaakt. En ons enthousiasme was eenduidig voor Marcel Möring.

In januari 2017 verscheen 'Eden', een sterk tot de verbeelding sprekende roman rond de bijna mystieke figuur Niekas en de psychiater Mendel. Hun verhalen spelen zich in volledig diverse werelden af, zowel in tijd als in plaats, maar gaandeweg komen ze met elkaar in aanraking.

'Eden' staat bol van de metaforen en Möring blinkt erin uit in beeldspraak. En tegelijkertijd weet hij een boekenliefhebber voor zich te winnen met vele rake beschouwingen over literatuur, boeken en de rijkdom van het lezen. Geen betere manier om 12/12 met ons te vieren.

Zijn literatuur gaat niet ongemerkt voorbij. Zijn oeuvre is met onder meer een dozijn romans en novellen mer diverse belangrijke literaire prijzen bekroond. Onlangs nog ging Alicja Gescinska hem voor het Canvasprogramma Wanderlust opzoeken. De aflevering kunt u via deze link bekijken: https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/wanderlust/2/wanderlust-s2a2/

We ontvangen Marcel Möring graag in jullie bijzijn en serveren voor de gelegenheid een glaasje bubbels of fruitsap. Zo heffen we met zijn allen het glas op de onafhankelijke boekhandel!

Schrijf in via e-mail naar klantendienst@dereyghere.be
Inkom: €8,- (incl. glaasje bubbels of fruitsap)

Afspraak : Dinsdag 12 december om 20u. in het De Reyghere salon - Markt 12, Brugge

Oudere berichten

Meer berichten