SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

18/02/2017 - Boekhandel Letters & Co : Boekvoorstelling & kinderworkshop

Henk en de Dansende Letters

Henk is een kind zoals alle andere kinderen. Of toch niet. Bij hem dansen de letters over de pagina’s. Daardoor heeft hij moeite met lezen, spellen en schrijven. Henk heeft dyslexie en dysorthografie. Dat zijn moeilijke woorden die willen zeggen dat je problemen hebt met taal. Heel vervelend, maar dan ontdekt Henk dat hij niet de enige is!

‘Henk en de dansende letters’ is een eenvoudig prentenboek dat kinderen wil laten kennismaken met anders zijn en dat kinderen met dyslexie een hart onder de riem wil steken. Voor lezers en luisteraars vanaf 6 jaar.

Het jongetje Henk uit dit boek is de schrijver en illustrator zelf, Henk Linskens. De letters willen voor hem nog steeds niet netjes naast elkaar blijven staan. Toch houdt hij heel veel van boeken, liefst met mooie illustraties en weinig tekst. 

Op zaterdag 18 februari om 16h00 gaat Henk bij Letters & Co in een gezellig gesprek met Kristof Devos, eveneens auteur en illustrator. Tegelijkertijd wordt rond dit boek een workshop voorzien voor de kinderen. 

Inkom is gratis. Graag jullie aanwezigheid bevestigen via een mailtje naar boek@lettersenco.be

Afspraak : zaterdag 18 februari om 16u. bij Letters & co, Markt 1, Deinze, 09 380 22 25

Oudere berichten

Meer berichten