SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

21/06/2016 - Boekhandel leTTERS & CO : boekvoorstelling 'Kopvoeter' van Kristof De Muynck

Kopvoeter 

'Met de durf van een debutant schrijft Kristof De Muynck een rijk, allesomvattend proza. De toon die wordt aangeslagen is Vlaams en herinnert zowel aan Pleysier als aan Claus. De blik is onmiskenbaar die van een schilder.' Peter Terrin

'In Kopvoeter is de verbeelding aan de macht. Kristof De Muynck roept een wereld op waarin het verleden voortdurend inbreekt op het heden, de geschiedenis wraak neemt over de grenzen van de generaties heen en mooie jonge meisjes evengoed paarden kunnen zijn. Kopvoeter is een sprookjesachtige familieroman, even schokkend en intrigerend als hilarisch.'

Kristof De Muynck 

Kristof De Muynck raakte in zijn jeugd vertrouwd met de zangen van Homeros, de Metamorfosen van Ovidius en de syntaxis van de Griekse zin. In deze periode begon hij ook kostuums te maken voor het theater en te werken naar levend model. 
Na zijn opleiding aan de Antwerpse Modeacademie tekende hij voor verschillende modehuizen, musicals en theaters. Later startte hij met een eigen boetiek, een jazzcocktailbar en het legendarische café Bar Tabac. 
Verder ontwikkelde hij interieurs, een tegellijn en voerde opdrachten uit in de reclamewereld. Momenteel runt hij een kapsalon en een paardenpension. 
Gelukkig is er af en toe de rust van een roman.

 

Dinsdag 21 juni 2016 om 20h. Foyer Handelsbeurs - Kouter 29, Gent 

Met Harold Polis, De jachtmeesters van Arenberg, Nico Sturm, Peter Terrin, Les Cochons Sublimes, Zouzou Ben Chikha en DJ Deep Danny.
Gratis maar graag inschrijven via 'boek@lettersenco.be

Oudere berichten

Meer berichten