SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

23/11/2016 - Boekhandel Letters & Co : Workshop Nelsons Dansboek

In ‘Nelsons Dansboek’ nemen Nelson en zijn familie jou en je kind mee op sleeptouw in twintig korte dansspelletjes. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Op het einde duwen ze hun lievelingsspelletjes door een gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen dansvoorstelling in elkaar.

Op woensdagnamiddag 23 november om 15h00 geeft danscoach Dafne Maes bij Letters & Co een uitdagende workshop voor jou en je kind. Een uur vol plezier en prikkelende oefeningen om samen te bewegen en jullie eigen dans in elkaar te toveren! 

Graag per duo (1 volwassene + 1 kind vanaf 4 jaar) inschrijven via boek@lettersenco.be. Inkom €4 per persoon, drankje inbegrepen. Wees er snel bij, want maximum 20 duo’s kunnen deelnemen! Je wordt een kwartier op voorhand verwacht. De workshop vindt plaats in het zaaltje naast de winkel en achteraf signeren de auteurs met veel plezier je boek. 

Afspraak : Woensdag 23 november om 15u. bij Letters & Co, Markt 1, Deinze, 09 380 22 25

Oudere berichten

Meer berichten