SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

28/06/2018 - Boekhandel Walry : GESPREKSAVOND KRACHT UIT AFKOMST

Naast onderwijs is ondernemerschap een beproefde strategie voor mensen met een migratieachtergrond en nieuwkomers om hun plaats te vinden in de samenleving. Recent verschenen twee boeken waarin er dieper wordt ingegaan op dit thema. De beide schrijfsters onderstrepen dat vruchtbaar ondernemen geen zaak is van geslacht of huidskleur maar van passie, inzet en talent.

BAANBREKERS

GÜLER TURAN

Voor dit boek zocht Vlaams parlementslid Güler Turan ondernemers op van wie de roots buiten België liggen, ondernemers uit heel de wereld, van India tot Brazilië. Ze vormen het gezicht van een nieuwe economie en dragen bij aan een moderne maatschappij.

WIJ NEMEN HET HEFT IN HANDEN

YASMIEN NACIRI

Iedereen heeft een mening over diversiteit in de samenleving. Omdat er zoveel om ons heen verandert, klinkt vaak de boodschap dat we heel wat aan het verliezen zijn. Nog te zelden krijgen we mensen te horen die duidelijk maken dat er ook veel gewonnen wordt. Yasmien Naciri doet dat wel, met luide stem.

Beide dames, Güler Turan en Yasmien Naciri, gaan, naar aanleiding van hun nieuwe boek, met elkaar in gesprek. De avond wordt gemodereerd door Tina De Gendt, auteur van Turkije aan de Leie.

Na afloop van het gesprek is er tijd voor een drankje en een babbel.

We hopen u te mogen verwelkomen op
donderdag 28 juni 2018 om 19uur in
AMSAB - ISG
Bagattenstraat 174, 9000 Gent

De toegang is gratis maar we horen graag vooraf of u komt. Stuur een mailtje naar orders@amsab.be of bel naar 09 224 00 79.

Boekhandel Walry

Oudere berichten

Meer berichten