SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

10/12/2016 - Boekhandel Walry : INGRID GODON SIGNEERT

Ingrid Godon (1958) illustreert al meer dan dertig jaar kinderboeken. Nellie & Cezar groeiden na 20 jaar uit tot de lievelingen van veel kleuters. Ze tekent zowel voor heel jonge kinderen als voor volwassenen. Ze geniet steeds meer internationale faam, sommige van haar boeken zijn in 40 talen vertaald. Ingrid Godon werd meermaals bekroond. Boek na boek blijft ze de lezer verrassen.

Wachten op Matroos (2000) was het eerste prentenboek dat ze zelf bedacht en tekende. André Sollie schreef er de woorden bij. In 2011 sloeg Godon een nieuwe weg in met Ik wou, een reeks kinderportretten met teksten van de Nederlandse schrijver Toon Tellegen. Het leverde haar een nominatie op voor de Duitse Jeugdliteratuurprijs. In 2015 won Godon de Boekenpauw voor de opvolger Ik denk. Dit najaar (2016) verscheen Ik moet, het derde deel van deze verbluffende trilogie. In 2016 ontving ze ook haar eerste Zilveren Palet voor Mijn opa is een boom (Kim Crabeels). Recent werd haar werk tentoongesteld in o.a. de Parijse galerie L’ Art à la Page en in het Museum voor toegepaste kunst in Keulen. Godons werk heeft steeds een gevoelige, kwetsbare uitstraling. Het is van een grote poëtische schoonheid. 

GRATIS EEN GENUMMERDE EN GESIGNEERDE PRENT

Wie één deel van de trilogie koopt, Ik wou, Ik denk of het nieuwe deel Ik moet, ontvangt gratis een exclusieve prent met een tekening van Godon (A3, 29,7cm x 42cm, genummerd, gesigneerd). Er werden drie prenten gedrukt in een oplage van telkens 33 exemplaren. Dit aanbod is uitsluitend geldig in Boekhandel Walry. Misschien moet u zo snel mogelijk een boek en een prent reserveren. Dat kan reeds vanaf vandaag. De prenten zijn beschikbaar vanaf 10 december 2016.

Afspraak : Zaterdag 10 december van 11u. tot 13u. bij Boekhandel Walry, Zwijnaardsesteenweg 6,  Gent, 09 222 91 67

Oudere berichten

Meer berichten