SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

18/03/2017 - Boekhandel Walry : Kinderboekendag 2017

Wij zijn heel gelukkig en trots dat we in onze boekhandel een van de belangrijkste illustratoren mogen ontvangen.

Schamps boeken zijn ronduit verbluffend. Zijn beelden bekoren kinderen én volwassenen. Ze zitten vol ongerijmdheden, knipogen en visueel-verbale grapjes, waardoor je ogen tekort komt om ze bekijken.

Tom Schamp heeft meerdere boeken gemaakt met Otto, een kat, als hoofdpersoon. De ene keer is Otto in de luchthaven, de andere keer gaat hij naar de stad. Deze grote gekartonneerde boeken moet je van voor naar achter en van achter naar voor lezen, heen en terug. Onderweg wordt de lezer/kijker bedolven onder talloze verrassende details, gekke situaties, grappige opschriften, fantastische voertuigen. Het plezier spat van elke pagina.

Een van de mooiste kinderboeken van 2016 is zonder twijfel

HET GROOTSTE EN LEUKSTE BEELDWOORDENBOEK TER WERELD

Tom Schamp neemt je in dit beeldwoordenboek mee op een fantastische reis naar een kleurrijke wereld. Samen met Otto en andere personages als Oom Tom Tom, Dr. Demol en Professor De Vos ontdek je vreemde huizen, lekkere vruchten, grote boten, mooie muziekinstrumenten, exotische planten en zoveel meer. Het boek serveert meer dan dertig weelderige kijk- en zoekplaten. Het is niet alleen een ‘Otto-biografisch’ boek, maar tegelijk een overzicht van wat Schamp tussen 2005 en 2016 heeft gedaan.

Het boek heeft een ambitieuze titel, maar het maakt de verwachtingen waar: het is een hebbeding waarmee je uren zoet bent.”De Standaard

Tom Schamp signeert in boekhandel walry op zaterdag 18 maart 2017 van 11u tot 13u. Zwijnaardsesteenweg 6 in Gent.  (09 / 222 91 67) 

Oudere berichten

Meer berichten