SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

30/03/2017 - Boekhandel Walry : Kris Van Steenberge

Markant • Boekhandel Walry • Vos Coffee & Tea

Kris Van Steenberge (1963) schreef met Woesten een indrukwekkende debuutroman, spannend en tegelijkertijd zeer ontroerend. Het boek werd overladen met lovende recensies, bekroond met De Bronzen Uil en de Debuutprijs 2014 en genoot internationale belangstelling. Een verfilming is in de maak.

In september 2016 verscheen zijn nieuwe roman Blindelings. Opnieuw schreef Van Steenberge een knap gestructureerde, indringende roman. In Blindelings raken Abigaïl, dochter van een hotelier, en Karel, zoon van een kroegbazin, verstrikt in elkaars netten. Ze krijgen een zoon, Jonas, een hopeloos gevoelige jongen die dreigt ten onder te gaan aan de ziekmakende relatie tussen Abigaïl en Karel. Dan ontmoet Jonas een meisje, Anouk. Ook zij lijkt voor het ongeluk geboren. Kunnen deze twee jonge mensen hun lot een andere wending geven? 

“Blindelings is een fijnzinnige roman over de eeuwige strijd tussen mensen die van elkaar zouden moeten houden, maar daar niet in slagen.” Het Nieuwsblad

Binnenkort praat de auteur over zijn literair werk in Walry/Vos.

KRIS VAN STEENBERGE

Deze literaire ontmoeting heeft plaats op
donderdag 30 maart 2017 om 20uur (onthaal 19u45) in
VOS Coffee & Tea
Zwijnaardsesteenweg 6
9000 Gent 

Toegangsprijs : € 5 (betalen aan de kassa, de avond van de lezing).

Het aantal plaatsen is beperkt, vooraf inschrijven is noodzakelijk. Gelieve vóór 15 maart een mail te sturen of te bellen naar Sabine de Sagher (markant): E sabine.desagher@gmail.com, T 09 223 13 13

Boekhandel Walry blijft op 30/03 later open. Breng voor of na de auteurslezing een bezoek aan deze zelfstandige kwaliteitsboekhandel. Kris Van Steenberge zal er na zijn lezing signeren.

 

Oudere berichten

Meer berichten