SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

02/04/2017 - Boekhandel Walry : Schone Kunsten Kurt Van Eeghem

Kurt Van Eeghem (1952) is een enthousiaste gids in de wereld van de schoonheid. Of het nu over beeldende kunst, theater, muziek of literatuur gaat, zijn enthousiasme laat niemand onberoerd. Hij is ook een duizendpoot. Zijn rijkgevulde carrière op het scherm en in theaterzalen leverde vele onvergetelijke momenten op. Hij is ook de auteur van een aantal succesvolle boeken. Daar komt er nu eentje bij. Zopas verscheen bij uitgeverij Polis, in samenwerking met Klara, zijn nieuwe boek:

SCHONE KUNSTEN

Kurt Van Eeghem

Een persoonlijke reis langs mensen, musea, muziek, meesterwerken en alle dingen die ons leven kleur geven. Kurt Van Eeghems talent voor bewondering is legendarisch. In Schone Kunsten leidt de auteur ons rond in een wondere wereld. Hij kijkt naar gebouwen en landschappen, naar kunstwerken en theater en hoe die elkaar beïnvloeden.

De afgelopen jaren was Van Eeghem bij radio Klara een reiziger in kunst. Uit de honderden verhalen die hij op zondagmiddagen heeft verteld, maakte hij een selectie die de lezer kan volgen als een hoogstpersoonlijk parcours door de wereld van de schoonheid. Het nieuwe boek is een welluidende uitnodiging om mee op reis te gaan door het land van de Schone Kunsten.

WIM DE TEMMERMAN

Decaan School of Arts (Kask – Koninklijk Conservatorium)

leidt het boek in en interviewt de auteur.

We hopen u te mogen verwelkomen

op zondag 2 april 2017 om 11u in het

MUSEUM VOOR SCHONE KUNSTEN (MSK)

Scribedreef 1, 9000 Gent

De toegang is gratis, maar we horen graag vooraf of u komt.

Gelieve voor maandag 27 maart in te schrijven via Lieven Van Den Abeele (MSK), Lieven.Van.Den.Abeele@stad.gent

alle info : Boekhandel Walry

 

Oudere berichten

Meer berichten