SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

16/12/2017 - Boekhandel Walry : Stefan Hertmans : GESIGNEERD & INGEPAKT

Op zaterdag 16 december komt de auteur van het boekhandelsgeschenk naar Boekhandel Walry.
Hij signeert er "De blinde stoker van de hamam van Fe`z" en al zijn andere boeken van 16u30 tot 18u. Een boek van Stefan Hertmans is altijd een mooi cadeau. Een gesigneerd boek is dat net nog iets meer.

"De blinde stoker van de hamam van Fe`z", het nieuwe boekhandelsgeschenk, is een korte novelle over een cruciale ontmoeting met een bijzonder wijs man: de stoker van de hamam van Fe`z.

U krijgt "De blinde stoker van de hamam van Fe`z" geheel gratis bij een aankoop van min. € 17,50, vanaf 12/12/17. Mis het unieke cadeau niet. Op is op, de actie loopt zolang de voorraad strekt. 

Bij een feest hoort een verrassende hap en een lekkere drank. Samen met VOS (Coffee & Tea) maken we er iets moois van. Ook Louis doet weer mee, hij bakt opnieuw overheerlijke pizza’s. Hij doet dat zoals het hoort, met goede, verse ingredie¨nten en voor een zeer redelijke prijs. Zijn mobiele oven staat dus op 16/12 in de tuin van VOS en Walry. Hij bakt er pizza’s van 17u tot 20u (VOS en Walry blijven op 16/12 open tot 20u). 

Oudere berichten

Meer berichten