SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

13/10/2018 - De Groene Waterman : Boekvoorstelling: 321 superslimme dingen die je moet weten over dieren - Mathilda Masters en Louize Perdieus

Mathilda Masters is ontdekkingsreiziger. Ze heeft haar beroep gemaakt van het ontdekken van nieuwe continenten en landen. Dat is niet gemakkelijk, want de meeste landen zijn al ontdekt. Als Mathilda niet ontdekkingsreist, schrijft ze over haar avonturen. En als die avonturen niet avontuurlijk genoeg zijn, verzint ze er gewoon wat bij.

Louize Perdieus studeerde grafisch ontwerp/illustratie aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Als freelance illustrator maakt ze zowel kinderboeken als tekeningen in opdracht. Haar illustraties zijn gelaagd en gekruid met humor, en worden gewaardeerd door mensen van verschillende leeftijden.

Samen maakten ze de ultieme weetjes-encyclopedie over dieren. Wist je bijvoorbeeld dat ottermoeders de hand van hun kleintjes vast­ houden wanneer ze slapen? Of dat het gevaarlijkste dier ter wereld een mug is? Dat sommige eekhoornsoorten kunnen zweven? Dat olifanten bang zijn voor bijen? En dat witte haaien drieduizend tanden hebben?

Afspraak : Zaterdag 13 oktober om 16u. bij De Groene Waterman, Wolstraat 7, Antwerpen, 03/232.93.94

Oudere berichten

Meer berichten