SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

18/03/2017 - Letters & Co : Kinderboekendag 2017

Letters & Co krijgt op die dag bezoek van twee grote ‘vossen’: Sabine De Vos en Kristof Devos. Inkom voor beide activiteiten is gratis!

11h00: Voorleessessie Sabine De Vos (6 t.e.m. 12 jaar) 

Weet jij hoe de zon aan de hemel is gekomen? En de regenboog? Of hoe het komt dat de lucht en de zee eens zo zwaar ruzie hadden, dat de aarde is ontstaan? Weet je dat bomen verliefd kunnen worden?

Zin om onder te duiken in een onbekende verhalenwereld waarin sprekende draken rondlopen, trollen, elfjes, mensezels en erwtenkindjes? Kom luisteren naar Sabine De Vos die voorleest uit het dubbeldikke wereldsprookjesboek ‘En toen zei de draak:…' 

14h30: Workshop Kristof Devos (8 t.e.m. 108 jaar) 

In zijn workshop ‘Verbeelding aan de macht’ toont illustrator Kristof Devos aan de hand van live-tekeningen én vertellingen wat je allemaal met je verbeelding kunt doen. Samen met de kinderen maakt hij een verhaal en wie weet speel jij wel de hoofdrol! Dit één uur durende, interactieve vertelmoment eindigt met een groots moment vol verwondering. Meer verklappen we niet! ‘Verbeelding aan de macht’ is op het lijf geschreven voor kinderen vanaf 8 tot 108 jaar!

Graag jullie aanwezigheid bevestigen via een mailtje naar boek@lettersenco.be.

Afspraak : Zaterdag 18 maart bij Letters & co, Markt 1, Deinze, 09 380 22 25

 

Oudere berichten

Meer berichten