SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

23/10/2016 - Letters & co : Workshop Het Geluidshuis

In deze workshop krijgen de kinderen het verhaal van De Wilde Zwanen te horen aan de hand van audiofragmenten en vertelstukjes en te zien via Kamishibai. 
Bij bepaalde fragmenten hoort een taal-, knutsel-, of doe-opdracht. 
Na de workshop krijgen alle deelnemers een CD’tje met fragmenten van de hoorspelen. Uiteraard zijn alle cd's van Het Geluidshuis verkrijgbaar, ook de laatste nieuwe, 'De wereld rond in 80 dagen'. 
--- 
Prinses Elisa is helemaal de kluts kwijt wanneer haar 11 broers worden omgetoverd in zwanen. Alleen door 11 hemden te vlechten van brandnetels kan ze de betovering van haar stoute stiefmoeder doorbreken. Ze sluit vriendschap met een bende vrolijke spoken, wordt bespied door een bazige bisschop en verliest haar hart aan de verlegen koning Boris. Hoe dát afloopt, beleef je in De Wilde Zwanen, een meeslepend, knotsgek hoorspel met de prachtige stem van Amaryllis Uitterlinden, maar ook met Frank Focketyn, Tom Van Dyck, Geert Van Rampelberg, Koen De Graeve, en vele anderen.
Gratis maar graag inschrijven via boek@lettersenco.be. Wees er snel bij want maximum 25 kinderen (6+) kunnen hieraan deelnemen.

Afspraak : Zondag 23 oktober om 11u.bij Letters & Co, bij Letters & co, Markt 1, Deinze, 09 380 22 25

Oudere berichten

Meer berichten