SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

06/10/2016 - Limerick : Guislainlezing Najaar 2016: INGE SCHILPEROORD

Guislainlezing Najaar 2016: INGE SCHILPEROORD over Muidhond ( in gesprek met Abe Geldhof )

De mensen moesten hem niet, dat was altijd zo geweest. Maar de natuur nam hem zoals hij was.' Nadat Jonathan bij gebrek aan bewijs is vrijgesproken van tbs, trekt hij weer in bij zijn oude, eenzame moeder, met het vaste voornemen een ander, beter mens te worden. Met groot inlevingsveromgen en een ijzingwekkende narratieve beheersing beschrijft Inge Schilperoord hoe Jonathan uiteindelijk in de fuik loopt die tot een even onontkoombare als verrassende afloop leidt. Inge Schilperoord (1973) publiceerde eerder in NRC Handelsblad, Psychologie Magazine, en Crossing Border Magazine. Daarnaast is ze forensisch psycholoog bij onder andere het Pieter Baan Centrum. 

Inge Schilperoord gaat in gesprek over haar werk met Abe Geldhof ( consulteert als psychotherapeut in een privépraktijk. Hij is als doctor in de klinische psychologie verbonden aan de Universiteit Gent en de Arteveldehogeschool ).

Abe Geldhof publiceerde vrij recent Wanverhoudingen bij Uitgeverij ACCO.

Met Wanverhoudingen schrijft Geldhof over thema’s die iedereen aangaan: liefde, samenleving en existentiële vragen. Door zijn heldere stijl maakt hij complexe redeneringen voor een groot publiek toegankelijk en breed toepasbaar.

Afspraak : Woensdag 6 oktober om 20u.bij Boekhandel Limerick, Koningin Elisabethlaan 142 - Gent -  09 222 17 57

Inkom : € 5,00 ( Augustijn na de lezing inbegrepen ) reductie Vrienden van het Museum € 3,00

Inschrijven via info@museumdrguislain.be aub!

Schrijf hier in

Inschrijven mogelijk tot:
Woensdag 5 Oktober 2016 - 18:00

Oudere berichten

Meer berichten