SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

20/10/2016 - Walry : Boekvoorstelling met Hakan Nesser

Håkan Nesser (1950) is een van de meest succesvolle Zweedse misdaadschrijvers. Hij wordt geroemd voor zowel zijn romans als thrillers, zoals De zomer van Kim Novak, Hemel boven Londen, de commissaris Van Veeteren-reeks en de zeer succesvolle serie met de Zweeds-Italiaanse speurder Gunnar Barbarotti in de hoofdrol. Håkan Nesser is een van de sterkhouders van de misdaadroman uit het hoge noorden. Binnenkort komt hij naar Gent, hij komt in Walry zijn nieuwe thriller voorstellen: De levenden en de doden in Winsford

Op een avond in november arriveert de mysterieuze Maria in het pittoreske Engelse plaatsje Winsford. Ze betrekt er voor zes maanden een afgelegen cottage. Gaandeweg blijkt dat Maria vreselijke geheimen met zich meedraagt. Wat gebeurde er dertig jaar geleden in Marokko? Waar is haar echtgenoot? Voor wie rent ze weg?

De levenden en de doden in Winsford is een adembenemende psychologische thriller over een vrouw in een emotionele en morele crisis. “Nesser op zijn best”.

Over zijn nieuwste thriller en zijn imposant oeuvre wordt hij geïnterviewd – de voertaal is Engels - door literair criticus, Shakespearefreak en thrillerman JOHN VERVOORT.

We hopen u te mogen verwelkomen op

donderdag 20 oktober 2016 om 19uur in 
VOS Coffee & tea
Zwijnaardsesteenweg 6, 9000 Gent

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
Vanwege de te verwachten belangstelling en de beperkte ruimte verzoeken wij u ons van uw komst op de hoogte te brengen: stuur een mailtje naar paul.luyten@walry.be of bel Boekhandel Walry 09 222 91 67.

Alle info : www.walry.be

Oudere berichten

Meer berichten