SLIMME LEZERS KIEZEN VOOR DE ONAFHANKELIJKE BOEKHANDEL EN ZE HEBBEN DAAR GOEDE REDENEN VOOR

12/12/2018 Dag van de Onafhankelijke Boekhandel - Joke Van Leeuwen gaat gratis over de toonbank

Op woensdag 12 december vieren we voor de zevende maal de Dag van de Onafhankelijke Boekhandel, en om hun trouwe klanten te bedanken bieden de Confituurboekhandels ook dit jaar weer een geschenk aan.

De eer ging deze keer naar Joke Van Leeuwen, die met de novelle 'Niet met de Wattman spreken' een prachtig boekhandelsgeschenk schreef. Vanaf 8 december en zolang de voorraad strekt, krijgt u bij aankoop van minstens 17,50 euro aan boeken dit mooie boekje gratis en voor niets.

12 December (en de dagen voor en na deze belangrijke dag) worden in verscheidene Confituurboekhandels activiteiten georganiseerd. Stuk voor stuk interessante evenementen die deze feestdag nog meer luister geven ! Een overzicht vindt u hier.

 

 

 

27/10/2018 CONFITUUR OP DE BOEKENBEURS 2018

 

U vindt ons op stand 303 in hal 3, kom gerust even langs !

Hier een lijst van alle activiteiten op ons podium ...

Speciale avond is natuurlijk "het uur van Confituur" op donderdag 8 november om 21.00u. op ons bont podium.  Drankjes, hapjes, muziek en veel nieuws van Confituur !!

 

 

 

02/06/2018 LEESTIPS OP LA CLASSICA

LEESTIPS VAN CONFITUUR
De keuze van een goed boek is niet altijd even eenvoudig. La Classica helpt je hierbij een handje. Samen met de Confituur boekhandels plaatsen we vanaf zaterdag 2 juni elke week een ander boek in de schijnwerpers, geheel in de stijl en diversiteit van de verschillende boekhandels. Binnen- of buitenlandse schrijvers, fictie of non-fictie, alles zal aan bod komen.

Luister op zaterdagochtend om 10.30u naar La Classica en ontdek jouw volgende boek.