Confituurboekhandelsprijs 2021

Confituur kiest voor de zesde keer de laureaat voor de Confituurboekhandelsprijs.  Aan de leden werd gevraagd om het boek te noemen dat hen het meest heeft verrast.  De keuze blijft beperkt tot oorspronkelijk Nederlandstalig werk dat verschenen is in 2020.  Vijf titels werden weerhouden.  Daaruit kiezen de leden de uiteindelijke laureaat.  Daarnaast kunnen ook de lezers hun stem laten gelden door hun favoriete titel te kiezen uit de shortlist en het stemformulier (zie de link hieronder) voor 31 maart binnen te brengen bij een Confituurboekhandel naar keuze waarbij ze kans maken op het winnen van een boekenbon van 25€
Klik
hier. (voor het stemformulier)


De shortlist voor de Confituurboekhandelsprijs  2021 
Dimitri Bontenakel – De berenrug
Marieke de Maré – Bult
Gaea Schoeters – Trofee
Eva Meijer – Nieuwe rivier
Matthias Declercq – De ontdekking van Urk

Eerdere laureaten
2016
Chris De Stoop- Dit is mijn hof
2017
Jeroen Olyslaegers – Wil
2018
Koen Peeters – De mensengenezer
Sanne Husymans – Rafelen (publieksprijs)
2019
Peter Verhelst – Voor het vergeten
Lieve Joris – Terug naar Neerpelt ((publieksprijs)
2020
Charlotte Van Den Broeck – Waagstukken
Femke Vindevogel – Confituurwijk