9de Dag van de Onafhankelijke Boekhandel

Op 12 december vieren de Confituurboekhandels de 9de Dag van de Onafhankelijke Boekhandel. Een bescheiden feest in bizarre tijden. Een mooi feest omdat de erkenning van de boekhandel als essentiële handelszaak ons allemaal deugd deed, een feest met een donker randje omdat heel wat collega’s hun deuren wel moesten sluiten en niemand de klappen van de vorige lockdown vergeten is. Maar wél een feest omdat de Confituurboekhandels hun verbindende en sociale rol in de maatschappij met overtuiging en enthousiasme opnemen.
Sinds 4 december verdelen we een gelimiteerde oplage van ‘In de rij voor de nachtboot’, een exclusieve novelle die Saskia De Coster voor de Confituurboekhandels schreef. Een mooie uitgave in samenwerking met Das Mag, beschikbaar zolang de voorraad strekt.
Ook geven we nog graag even mee dat het Confituur Magazine wordt meegeleverd met De Standaard  op 14 december en meegegeven wordt in alle Confituurboekhandels!