Prettig eindejaar!

Beperkte sociale bewegingsruimte, mondmaskers, winkelen tegen de klok en een virus waar we moeizaam vat op krijgen: het is geen eindejaar zoals we het zouden wensen.
Net daarom willen de Confituurboekhandels je een prettig eindejaar wensen en je vertellen dat ze alles in het werk willen stellen om daar hun literaire bijdrage aan te leveren. Je wil misschien jezelf of iemand uit je omgeving nog graag een boek cadeau doen: het biedt immers troost in bange dagen, verstrooit op onzekere momenten, vertelt dat er zoveel meer is dan de waan van de dag en schijnt niet zelden licht over de toekomst.
Veel van onze winkels hebben een webshop waarop je kan kiezen, aankopen en afrekenen. Diegenen die dat niet hebben zijn dikwijls wel digitaal bereikbaar en helpen je graag verder via e-mail of andere kanalen. Alle Confituurboekhandels hebben ook boekenbonnen. Wens je die graag in grote oplage te bestellen, dan kan je steeds terecht bij René Van Loon. Wij zijn je graag van dienst, met onze kennis, enthousiasme en bereidwilligheid. Prettig eindejaar!